Nieuws

Derde lustrum Mooie Kijkers, brillen & lenzen

Het is vandaag op de kop af vijftien jaar geleden dat Edward Stots de deur van Mooie Kijkers, brillen en lenzen opende. Aan de Leusderweg in Amersfoort is Edward inmiddels een bekende Amersfoortse ondernemer geworden. Eentje die bekend staat om zijn passie en enthousiasme. ‘Vijftien jaar, het is voorbij gevlogen. Het waren ondernemende en bijzondere jaren. Ik kijk er met veel tevredenheid op terug. Het mooiste gevoel? Klinkt misschien gek maar ik ben er trots op dat Mooie Kijkers klaar is voor de komende 7 jaar. Alles in mijn winkel is precies zoals ik het wil hebben. Van het merken portfolio tot de uitstraling van de winkel: alles klopt. Ik ben een happy ondernemer!’

Echt stil staan bij het jubileum middels een groot feest zal Edward niet doen. ‘Natuurlijk ben ik trots. Het is wel weer een mijlpaal en als ondernemer moet je je bewust zijn van de mooie momenten.’ Door de jaren heen heeft Mooie Kijkers een trouwe klanten schare opgebouwd: ‘Neem nou die eerste honderd klanten die mij in 2003 hun vertrouwen gaven, dat is toch geweldig?  De meesten ken ik bij naam en komen nog steeds bij ons. De eerste dame die hier iets afrekende moest hard lachen omdat ik geen idee had hoe mijn pinautomaat werkte. Stond ik daar te klooien… Dat is gelukkig helemaal goed gekomen. Ik doe er graag alles voor om mijn klanten blij te maken en onze persoonlijke aanpak wordt gewaardeerd. Ik heb een prachtig en veelzijdig beroep. Ik mag geweldig zien koppelen aan geweldig uitzien en dat, in mijn eigen winkel, met de allermooiste producten die er te koop zijn. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt en waarom ik zo blij ben. Op naar het vierde lustrum’