De Gouden Parel Amersfoort verkiezing is weer losgebarsten!

Wie volgt Aart Veldhuizen op en mag zich de Gouden Parel Amersfoort 2018 noemen?

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds
Timo Braeken

Timo Braeken

ZinIn Events / Proef Amersfoort

‘Organisatietalent’ Timo Braeken gaf Amersfoort in 2018 haar meest gewaardeerde event terug: Proef Amersfoort! Na maanden voorbereiden straalde Timo Braeken medio mei van oor tot oor bij zijn (korte) welkomstwoord op de Oliemolenhof. ‘We zijn er weer, gelukkig!’, zei hij in zijn speech. Amersfoort is Braeken dankbaar voor zijn inzet en de vele nominaties stroomden dan ook binnen.

Walrick Halewijn

Walrick Halewijn

De Observant

‘Een man met het Amersfoortse hart op de juiste plek.’ Eén van de omschrijvingen in de nominatiefase die onze redactie ten dele viel. Al jaren veel genoemd en genomineerd, en vorig jaar eindigde Walrick Halewijn nog als tweede in de Gouden Parel Amersfoort verkiezing en was het een close call. Zal de immer hardwerkende Halewijn in 2018 daadwerkelijk de erkenning krijgen die hij volgens velen al jaren verdient?

Koos Koolstra

Koos Koolstra

De Alliantie

Het naderende afscheid van Koos Koolstra, directeur van de Alliantie, per 1 januari aanstaande, leidde tot deze nominatie. Vele ondernemers zien de erkenning van de Gouden Parel als waardige afsluiting van een prachtig tijdperk. Sinds 2002 heeft Koolstra een enorme bijdrage geleverd aan het prettig wonen in de regio. Een verbinder en doorzetter, zo werd Koolstra omschreven. Tevens wordt hij gezien als een zeer prettig persoon in de omgang.

De stemmen zijn als volgt verdeeld:

– 40% wordt bepaald door stemmen van een vakjury, bestaande uit oud-winnaars

– 40% wordt bepaald door stemmen van leden van OnderNamen

– 20% wordt bepaald door de zogenoemde populariteitsstemmen (buren, vrienden, familie en kennissen)

U kunt stemmen tot dinsdag 27 november 17:00 uur, hierna sluiten de stembussen!

De uitreiking van de Gouden Parel Amersfoort vindt plaats op dinsdag 11 december bij De Observant. Meer informatie en aanmelden kan hier.