Nieuws

Maak van samenwerking een succes met Learn & Lunch kennissessie van WilroffReitsma

WilroffReitsma organiseert op 15 november, op hun eigen locatie, Sateliet 7 in Amersfoort, kennissessies. Tijdens deze Learn & Lunch sessies leren bezoekers hoe nieuwe technologieën de werkplek veranderen en de samenwerking, productiviteit en flexibiliteit verhogen.

‘De sessie wordt gestart met keynotes van de CEO en Sales Director van WilroffReitsma. Hij vertelt over nieuwe technologieën die de wereld veranderen. Vervolgens vertellen we meer over onze moderne werkplekoplossing die een antwoord biedt op de toegenomen complexiteit in communicatie en samenwerking. Daarna is er een interactieve workshop om zelf met deze werkplek aan de slag te gaan. We sluiten af met een lekkere lunch en waar ruimte is om te netwerken.’, vertelt medewerker Leon Mulder.

Bij de lezing leert men meer over de impact van nieuwe technologie en het effect hiervan op organisaties. Met een praktische workshop wordt er een kijkje gegeven in het nieuwe platform Portall. Tijdens dit onderdeel gaan de deelnemers meteen met deze nieuwe werkplek aan de slag en ontdekken zij hoe de functionaliteiten van Portall de samenwerking in hun bedrijf gemakkelijker maken.

Geïnteresseerd? Inschrijven voor de kennissessie kan via deze website. Ter voorbereiding wordt aangeraden om het eBook te lezen, dit is te downloaden via deze link.