Nieuws

Meyerink uitvaartzorg vraagt uw hulp

Als iemand in uw omgeving een dierbare verliest is het moeilijk daar de juiste hulp aan te bieden. Hoe kunt u dan hulp bieden? Meyerink uitvaartzorg wilt u graag helpen met tips om iemand te ondersteunen in het rouwproces. De tips bedenkt de uitvaartverzorger niet zelf. De beste tips komen nu eenmaal van ervaringsdeskundigen.

‘“Je weet het, je kunt me altijd bellen he`!” wordt vaak gezegd. We moeten niet vergeten dat het altijd goed bedoeld is. Echter heeft iemand die zijn partner, ouder of kind verloren heeft, hier niet zo veel aan. Heeft u ervaring met het verlies van een dierbare? Laat ons weten wat u echt geholpen heeft toen u het moeilijk had. Alle tips zijn welkom. De beste tips worden gepubliceerd, zodat iedereen daar zijn winst uit kan halen!’, vertelt Hans Meijerink.

Meer informatie over de te delen tips is te vinden in het inspiratieblad uitvaartzorg. In het blad staan ook allerlei alternatieven en opties om de uitvaart persoonlijker te maken. Heeft u het blad gemist? U kunt hem ontvangen door een mail te sturen naar welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl.

Heeft u tips die u graag wilt delen? Laat ze achter op deze website.