Nieuws

Tijd voor feest bij IJsselvliet

IJsselvliet bestaat 10 jaar en daarom is het tijd voor een feestje. Op 14 november viert IJsselvliet het jubileum door het organiseren van een event. Men is vanaf 15.15 uur van harte welkom in Academiehuis de Grote Kerk, een ludieke plek in het centrum van Zwolle.

Dit jubileum willen zij graag vieren met diegenen die hebben bijgedragen aan IJsselvliet in de breedste zin van het woord. Ook zijn ondernemers uit de regio Amersfoort van harte welkom om dit feestje mee te vieren. Naast ruimte voor ontmoeting, is er ook een moment van inspiratie.

Thomas Rau zal als keynote speaker de bijeenkomst voorzien van inspiratie. Hij is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is. ‘Thomas Rau benoemt de opgaven van morgen en weet met zijn enthousiasme, energie én humor zijn publiek te overtuigen van de ingrijpende stappen die nodig zijn om de omslag van duurzaamheid naar levensvatbaarheid te maken.’ Aldus een woordvoerder van IJsselvliet.

Inschrijven is mogelijk door de website te bezoeken. Hier is nog meer informatie te vinden, waaronder de planning van de dag. https://www.ijsselvliet.nl/?blog=10-jaar-ijsselvliet