Nieuws

Twee nieuwe advocaten bij Marxman Advocaten

Tahir Bodha en Björn de Smit versterken het team

Amersfoort / Apeldoorn, 21 augustus 2018 – – Tahir Bodha en Björn de Smit zijn deze zomer bij Marxman Advocaten in dienst getreden.

Tahir Bodha (36) sluit aan bij de groeiende sectie Intellectueel Eigendom, Privacy, Dataprotectie & ICT met als aandachtsgebied het intellectueel eigendomsrecht. Tahir heeft tevens veel ervaring op het gebied van het contractenrecht en het internationaal privaatrecht. Voor zijn indiensttreding bij Marxman was hij werkzaam bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Tahir is lid van de Vereniging voor Intellectuele Eigendom (VIE, Nederlands onderdeel van de AIPPI) en de Vereniging voor Auteursrecht (VvA). Tahir heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en heeft zich tijdens zijn Masterstudie IT, Internet en Recht met name verdiept in het intellectueel eigendomsrecht.

Björn de Smit (39) versterkt de sectie Vastgoed & Overheid. Zijn focus ligt op juridisch advies en begeleiding van (semi) overheden, instellingen en ondernemingen op het gebied van het belastingrecht en vastgoedrecht. Björn heeft de afgelopen jaren bij één van de grootste kantoren in Zuidwest- Nederland ruime ervaring opgedaan in de proces- en adviespraktijk. Hij geeft regelmatig trainingen en cursussen op het gebied van het fiscale bestuursrecht. Björn studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Maastricht en van Tilburg en voltooide ook een opleiding tot Certified Mediator aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens zijn studie deed hij ruime proceservaring op als gemachtigde van verschillende bestuursorganen. Voor zijn carrière als advocaat sportte Björn op professioneel niveau.

Sebastiaan Palm, lid van het dagelijks bestuur en als partner verantwoordelijk voor de sectie Intellectueel Eigendom, Privacy, Dataprotectie & ICT, is blij met de komst van beide heren. “Met de kennis en ervaring die zij meebrengen verstevigen wij onze positie en bouwen we onze praktijk nog verder uit. Op dit moment zien we een sterke toename in de vraag om begeleiding zowel binnen het vastgoed als op het gebied van privacy en merkrechten en -inbreuken. Beide heren zijn ondernemend en ambitieus en dat past goed bij ons kantoor. Bovendien zijn de internationale contacten van Tahir een mooie aanvulling voor ons internationale partnernetwerk Consulegis en sluit de topsportmentaliteit van Björn als voormalig professioneel voetballer naadloos aan bij ons credo ‘Ondernemen is topsport’.  Kortom, we zien uit naar een succesvolle, langdurige samenwerking.“