Nieuws

Zorggroep Viattence verrast door Kees Smit Tuinmeubelen

Vrijdag 5 oktober heeft Kees Smit tuinmeubelen zorggroep Viattence verrast met vrijwilligerswerk. Aanleiding hiervoor was de Nationale Ouderendag. Op zorglocatie Turfhorst hebben 25 personeelsleden van Kees Smit de handen uit de mouwen gestoken. Zij hebben diverse klussen in opdracht van de zorginstelling uitgevoerd. Zoals het winterklaar maken van de tuinen en balkons, het schoonmaken van de binnenplaats, wandelen met de bewoners en heerlijke pannenkoeken bakken voor de ouderen.

Het initiatief van deze actie komt vanuit de medewerkers van Kees Smit Tuinmeubelen. Zij gaan regelmatig op bezoek bij diverse zorginstellingen om hen aan fijn terrasmeubilair te helpen. Zo ontstond het idee om op Nationale Ouderendag de handen uit de mouwen te steken.Zorginstellingen konden zelf een project insturen om kans te maken op een team vrijwilligers. De
gelukkige winnaar is dus Viattence locatie Turfhorst geworden. De bewoners vonden het een geslaagde dag en genieten nu van de nieuwe tuinbanken op de binnenplaats.