Nieuws

Bezoek de stand van Rohde & Grahl op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Wat is de werkomgeving waar jij blij van wordt? Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 23 t/m 25 januari in de Jaarbeurs Utrecht geven wij antwoord op deze vraag. De bezoekers van de stand van Rohde & Grahl komen er tijdens de beurs achter of zij liever als een Hans, Walter, Janneke, Sophie of een Milan werken.

De interieurconcepten Rohde & Grahl zijn gebaseerd op Human Based Activity. We kennen waarschijnlijk allemaal de term Activity Based Working: de werkplek die ingericht en afgestemd wordt op de te verrichten taken in een werkomgeving.

Bij het maken van de interieurconcepten wordt eruit gegaan van persoonlijke en/of juist bedrijfsmatige behoeftes, voorkeuren, culturen en gewoontes. Rohde & Grahl richt zich op de mens in de organisatie, met ieder hun eigen functie en rollen.

Op de stand zijn vijf algemene werkomgevingen gecreëerd en vertaald in echte mensen: Hans, Walter, Janneke, Sophie en Milan. De gasten worden op de stand uitgenodigd om wat eenvoudige vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld: Wie ben je? Waar houd je van? En wat vindt je belangrijk? Bezoek de stand van Rohde & Grahl in Hal 11, E20 en doe de test! Wie ben jij?

OnderNamen - Rohde & Grahl op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer