Nieuws

De Kroon Catering ontwikkelt nieuw cateringconcept ‘Daily Deli’

De Kroon Catering gaat vanaf 1 april 2019 de cateringdienstverlening verzorgen voor Mettler Toledo in Tiel. Dit is de eerste locatie waar het nieuwe cateringconcept ‘Daily Deli’ wordt geïmplementeerd.

De Kroon Catering is onderdeel van familiebedrijf De Kroon Facilitaire Dienstverlening en verzorgt al ruim 40 jaar de vergaderingen, lunches, borrels en diners voor bedrijven in de regio Utrecht en Amersfoort. Met de uitbreiding naar Tiel is het tijd om ook het cateringaanbod uit te breiden.

Kevin de Kroon geeft aan: ‘De wereld van eten en drinken binnen werkomgevingen verandert de afgelopen jaren enorm. Met de komst van nieuwe generaties op de werkvloer is er een grote behoefte aan afwisselende, gezonde, verse voeding en een persoonlijke benadering  in een inspirerende omgeving. Met het Daily Deli cateringconcept spelen wij maximaal in op deze behoefte’.

De Kroon Catering praat u graag bij wat de invloed is van goede bedrijfscatering op de productiviteit en medewerkerstevredenheid van uw collega’s. Neem hiervoor contact op met Oliver Soers via 033-4566992 of info@dailydeli.nl

OnderNamen - Daily Deli