Nieuws

De nummer 1 Formule voor branding van uw bedrijf

De Formule 1 is populairder dan ooit. Dit is mede mogelijk gemaakt door Max Verstappen, die half Nederland aan de buis gekluisterd houdt. Na het weekend wordt er op de werkvloer over de prestaties van Max en de andere coureurs gesproken. Kortom, de Formule 1 is booming. Daar heeft Square Design op ingespeeld, met Formule 1 kalenderposters is je organisatie het hele jaar zichtbaar.

Een jaar lang in beeld
Als ondernemer kan je deze Formule 1 posters bestellen. Het is een uniek cadeautje voor je klanten. Die zullen de poster ophangen in de kantine of bij het koffiezetapparaat. Je bent op die manier een jaar lang in beeld. Het nieuwe raceseizoen ligt al vast en Formule 1 kalender is klaar om de posters te produceren. Als je ze nu bestelt, heb je binnenkort een unieke premium voor je klanten richting de feestdagen. En daarmee zet je jouw bedrijf voor 2019 op poleposition!

Als jij Formule 1 kalenderposters bestelt, kan Formule 1 kalenders ze volledig voor jouw bedrijf aanpassen. Hoewel zij snel en hard werken, kost dat even tijd. Kijk op formule1kalenders.nl voor de prijzen en alle mogelijkheden.

De Formule 1 kalender is ook te vinden in de goodiebag die wordt uitgereikt tijdens de bijeenkomst in Amersfoort.