Nieuws

Duurzame cateraars slaan handen ineen met Zakelijkbezorgd.nl

Begin februari is onder grote belangstelling in Het Lokaal in Amersfoort het online bestelplatform Zakelijkbezorgd.nl gelanceerd. Een online bestelplatform voor het bestellen van duurzaam, smakelijk, verantwoord en gezond eten.

Bij het platform zijn reeds een aantal duurzame cateringpartners uit Amersfoort, Leusden en Nijkerk aangesloten. Tijdens de feestelijke Take Off ontvingen Frigerio Service in Food, Het Lokaal, Huischef, Mercuur’s catering & events, Puur Amersfoort SomeFood catering en Van De Pol catering & events uit handen van eigenaar René Krebber een deelnamecertificaat.

De aangesloten cateringpartners onderschrijven de visie en werkwijze van Zakelijkbezorgd.nl. Zij verklaren zij zich betrokken bij het behalen van een aantal duurzaamheidsdoelstellingen, waaronder het terugdringen van voedselverspilling, het realiseren van CO2 reductie en het zoveel mogelijk verwerken van lokale en duurzame ingrediënten in hun cateringassortiment.

Vanaf vandaag  kunnen bedrijven terecht op www.zakelijkbezorgd.nl voor het opgeven van hun cateringbestellingen of het opvragen van cateringoffertes.