Nieuws

Theater Flint heeft een nieuwe website

In de afgelopen maanden Flint achter de schermen druk bezig geweest met het bouwen van een nieuwe website. Onlangs is de nieuwe website live gegaan. Naast de nieuwe functionaliteiten zoals ‘View From Seat’, heeft de lay-out ook een frissere, moderne uitstraling gekregen. De website straalt theatergevoel uit.

Naast een hele nieuwe, moderne lay-out op de website, is het bestelproces ook makkelijker gemaakt. Daarnaast is de nieuwe functionaliteit ‘View from Seat’ toegevoegd. Bij het bestellen van de kaarten kan meteen bekeken worden hoe het beeld vanaf de stoel naar het toneel is. Ook door de foto’s, filmpjes en recensies bij de voorstellingen krijgt de bezoeker meteen zin in een avondje uit.

Ook de zakelijke afdeling van Flint heeft een nieuwe website, welke bereikt kan worden via www.flint.nl of rechtstreeks via www.flint.nl/evenementen. De website biedt alle informatie voor een succesvol evenement. Van de catering tot de verschillende arrangementen, alles komt aan bod. Er kan een kijkje worden genomen in de verschillende zalen via foto’s en video’s en er staan recensies op van succesvolle evenementen.