Nieuws

For All IT Services is verhuisd

De in Amersfoort gevestigde ICT dienstverlener For All IT Services is verhuisd naar een andere locatie binnen bedrijventerrein De Hoef. De verhuizing geeft het bedrijf de mogelijkheid om verder te groeien. Het nieuwe en wel heel toepasselijke adres van For All IT Services is Computerweg 2-4, 3821 AB Amersfoort.

For All IT Services is een al 20 jaar landelijk opererende ICT dienstverlener die infrastructuur en clouddiensten levert aan organisaties die gebruik willen maken van hun IT systemen. Door de aanhoudende groei van bedrijven die overstappen naar de Cloud en bedrijven die hun systeembeheer taken outsourcen naar For All IT Services, is de organisatie uit haar jasje gegroeid. Kees van de Vendel, CEO For ALL IT : ‘De groei van het afgelopen jaar maakte het noodzakelijk om op zoek te gaan naar een groter kantoor. Voor alle (nieuwe) medewerkers is er een ruime en moderne werkplek gecreëerd.’

De keuze voor De Hoef is in lijn met de regionale ambities van For All IT Services. For All IT Services, biedt met haar persoonlijke benadering en no-nonsense houding, totale IT-oplossingen afgestemd op de wensen van haar klanten. Voor klanten van For All IT is zorgeloze IT één van de kritische succesfactoren.

OnderNamen - for all it verhuisd