Nieuws

Landelijke ‘Kom naar de Coachdag’ groot succes

Op vrijdag 28 september organiseerde NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) de ‘Kom naar de Coachdag’. Op ruim vijftig locaties door heel Nederland hebben mensen kennis kunnen maken het met effect van coaching. Ook Simone de Spa van De Lage Drempel was één van de deelnemers aan deze dag.

‘We hebben onze praktijkruimtes beschikbaar gesteld en samen met collega’s gesprekken gevoerd’, vertelt ze. ‘Een terugkoppeling van één van mijn deelnemers was “Bijzonder hoe je in 45 minuten weet te connecten en mij het gevoel gaf dat mijn case goed was: niet is gek of raar! Ik heb er regelmatig aan terug gedacht; dankjewel en wellicht tot ziens!”. Ontzettend fijn om deze persoon tijdens de Kom naar de Coachdag kennis te hebben kunnen laten maken met coaching!’

Maar liefst 97% van de deelnemers geeft aan dat ze een gesprek tijdens de ‘Kom naar de Coachdag’ zouden aanbevelen aan een ander.  Ook werd, met deze dag, €1.500,- bijgedragen aan het UAF, dat hoogopgeleide vluchtelingen ondersteunt bij het realiseren van een passende maatschappelijke functie.