Nieuws

Mariënhof Amersfoort winnaar Nationale Meeting Award 2019

Mariënhof Amersfoort mag zich de winnaar noemen van de Nationale Meeting Award 2019 in de categorie Large (capaciteit tot 250 personen). Na diverse kwalificatierondes werd de uitslag bekendgemaakt in het Postillion Hotel in Amsterdam. De Mariënhof in Amersfoort mocht de award voor beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland in de categorie Large naar huis nemen.

Wij zijn bijzonder trots op deze locatie en ons team. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om waarde toe te voegen voor onze gasten en opdrachtgevers. We hebben vele concepten ontwikkeld en het pand ondergaat momenteel een restauratie en restyling om de Mariënhof bestendig te maken voor de toekomst. We kunnen niet wachten tot eind deze maand de locatie weer gereed is voor evenementen en we weer dagelijks het verschil kunnen maken.’, aldus Pieter Aalbers en Adriaan Derksen, pandbewaarders van de Mariënhof en eigenaren van The Attention Group.

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, Meeting Review Vergaderhamers en CLC-Vecta. Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Dit jaar is de Nationale Meeting Award voor de vierde keer uitgereikt.