Nieuws

Mark Pot één van de 3 genomineerde JongTLN award

Transport en Logistiek Nederland (TLN) reikte tijdens hun congres TLN Live, op 10 november,  voor de tweede keer de JongTLN Award uit. Mark Pot, eigenaar van Pot verhuizngen/logistiek, was één van de 3 genomineerde van de JongTLN award. Mark is helaas niet tot winnaar uitgeroepen. ‘Natuurlijk had ik graag willen winnen maar dat ik van de ruim 5.500 aangesloten bedrijven in de finale mocht staan voelt als een overwinning’ vertelt Mark.

Om voor de JongTLN Award in aanmerking te komen, moeten de genomineerden voldoen aan een aantal criteria. De winnaar moet goed zicht hebben op belangrijke logistieke ontwikkelingen voor bedrijf en sector en heeft deze met durf en daadkracht weten te vertalen naar een innovatie of uitzonderlijke verbetering binnen het bedrijf én speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke realisatie daarvan.

Naast de presentatie van de genomineerden heeft Peer Swinkels van Swinkels Family Brewers de aanwezigen meegenomen in strategievorming binnen zijn bijzondere familiebedrijf. Aansluitend vond een netwerklunch plaats.