Nieuws

Mercuur’s gaat verhuizen!

In de zomer van 2019 zal Mercuur’s Catering & Events verhuizen naar de Isselt. Het pand aan de Nijverheidsweg, waarvan Robbertjan Mercuur in december de sleutel ontvangt, zal grondig verbouwd worden. ‘Na 1 januari gaan we er met de sloophamer doorheen!’, vertelt Mercuur enthousiast.

‘In het pand wordt een productiekeuken voor de catering, een kantoor en een opslag gerealiseerd. Ook komt er een lunchroom-concept aan de voorzijde van het pand, waar men kan genieten van een broodje, salade of verse kant-en-klaar maaltijd. Een ontwikkeling waar ik trots op ben!’ Verder vertelt Mercuur dat de huidige locatie, aan de Leusderweg, te klein werd: ‘We groeien uit ons jasje. Zo zaten het kantoor en de opslag de afgelopen jaren elders, en op de Isselt komt alles weer onder één dak te zitten, dat biedt mogelijkheden voor de toekomst!’

De familie Mercuur blijft wel op de Leusderweg: na bijna 40 jaar in de binnenstad van Amersfoort zal Joey Mercuur, de broer van Robbertjan, zijn intrek nemen in het pand op de Leusderweg.