Nieuws

Moeke Nijkerk bestaat 1 jaar

Naast hotel De Roode Schuur heeft Moeke Nijkerk nu al een jaar haar deuren geopend. Naast een kop koffie, een broodje is het een locatie waar iedereen plaats kan nemen op het gezellige terras of ’s avonds aan kan schuiven voor het eten. Maar ook voor event, een zakelijke bijeenkomst of vergadering kunt u ook bij Moeke Nijkerk terecht. Verder adviseert en organiseert Moeke ook activiteiten, zoals workshops met collega’s of iets actiefs in de vorm van een teambuilding.

‘Ik zit even bij Moeke’ is het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. Bij Moeke kan alles en het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en vrienden mee naar toeneemt, voor een drankje aan de bar, een bord eten uit de keuken of een goed gesprek. Bij Moeke is het altijd feest. Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke’, aldus Jenneke Groeneveld, sales manager Moeke.

Om het eenjarig bestaan te vieren geeft Moeke een rondje van de zaak! Reserveer in maart een zakelijke bijeenkomst en Moeke trakteert na afloop op een aangeklede borrel. Kijk voor meer informatie op onze website.