Nieuws

Move2Social Amersfoort: van slim idee naar serieuze business

Op maandag 3 december is het pitchevent van Move2Social Amersfoort. Tijdens dit slotevent pitchen de sociaal ondernemers hun businessplan. Na maanden van intensieve workshops, expertmeetings en begeleiding van business coaches pitchen diverse ondernemers hun businessplan voor partners en publiek.

Move2Social Amersfoort is een versnellingsprogramma dat sociaal ondernemers met een goed idee in drie maanden tijd begeleidt om hun idee verder uit te werken en op de markt te brengen. De Bijzondere Eetfabriek, Stadswormerij, Joe’s Bow Ties en een aantal anderen zullen gaan pitchen. Dit doen zij om kennis, netwerk of financiering op te halen waarmee zij hun sociale onderneming kunnen starten of uitbreiden. Een bijzonder moment waar de ondernemers de afgelopen maanden naartoe hebben gewerkt.

Het slotevent wordt georganiseerd door KplusV in samenwerking met de partners Gemeente Amersfoort, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort, MBO Amersfoort, Rabobank, De Normaalste Zaak en Matchpoint Amersfoort.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn op maandag 3 december van 14:00 tot 17:30 bij Rabobank Amersfoort aan Computerweg 12L in Amersfoort.

Programma

13.30 uur Inloop
14.00 uur Welkom en openingswoord o.a. door wethouder Cees van Eijk
14.30 uur Start programma
16.15 uur Afsluiting
16.30 uur tot 17.30 uur napraten bij een borrel