Nieuws

Optimo ontvangt voor tweede keer FD Gazellen Award

Net als vorig jaar mag Optimo ook dit jaar de FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Optimo behoort tot één van de snelts groeiende organisaties van Nederland, doordat zij de afgelopen drie jaar een omzetgroei van meer dan 20 procent hebben gemaakt.

De FD Gazellen worden ingedeeld naar twaalf categorieën, waarbij een onderscheid wordt gemaakt in regio en omzetklassen. Dit jaar werd voor het eerst ook de groei van werknemers en de winstgevendheid meegewogen. “De award komt op een goed moment! Volgend jaar bestaat Optimo 5 jaar. We zien vaak dat onze relaties zich verbazen over het feit dat we binnen die tijd zo hard zijn gegroeid. De FD Gazellen Award bevestigt de inzet van iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen”, zegt Daniel Ballijns, algemeen directeur van Optimo.

Optimo
Optimo is partner van AFAS en specialist in AFAS Profit. Zij houden zich iedere dag bezig met het automatiseren en optimaliseren van interne bedrijfsprocessen op basis van deze software. Optimo richt zich op de financiële, order-, project-, hr-, salaris- en personeelsadministratie.