Nieuws

Speciaal promotiemateriaal Koningsdag nu beschikbaar voor Amersfoortse ondernemers

Het Amersfoortse bedrijf Drukmakers heeft in samenwerking met de Gemeente Amersfoort een speciale website ontwikkeld (http://koningsdag.drukmakers.nl )  waarop het Amersfoortse bedrijfsleven terecht kan voor speciaal promotiemateriaal rondom het Koningsbezoek op 27 april a.s. Alle promotiematerialen haken in op het thema ‘Wij, Amersfoort’ en zijn duurzaam uitgevoerd. Voor de Amersfoortse bedrijven en omliggende gemeenten een ideale gelegenheid om zich optimaal te presenteren tijdens Koningsdag.

‘Als Amersfoorts bedrijf zijn wij ook sponsor van “Koningsdag Amersfoort 2019”. Ter gelegenheid van Koningsdag zullen wij begin april de stad mooi aankleden. Daarnaast helpen we Amersfoortse bedrijven op Koningsdag (en in de aanloop ernaar toe) zichzelf optimaal te presenteren. Dit kan door de eigen signing een “Konings”-upgrade te geven, maar ook door op de website te kiezen voor de speciale materialen. Alles is mogelijk: van vlaggen, mokken, pennen tot aan het tijdelijk inpakken van gehele gebouwen.’, aldus Matthijs Luiten, eigenaar van Drukmakers.

Drukmakers is gespecialiseerd in het verzorgen van alle soorten drukwerk en promotiematerialen. Ook voor grote projecten heeft het alle expertise in huis. Drukmakers is al jaren betrokken bij de citydressing van Amersfoort.