Nieuws

Sport en bedrijfsleven vinden elkaar op de Sportmatchbeurs

Op maandag 26 november vindt de allereerste Sportmatchbeurs plaats in de Amerena te Amersfoort. Het doel is bedrijven en sportverenigingen bij elkaar brengen [om hun kennis en kunde, handen, tijd, ruimte en middelen uit te ruilen, dit levert voordeel op voor alle partijen.

Matchpoint is vanwege hun ervaring gevraagd om de Sportmatchbeurs te organiseren. ‘Het is leuk om te zien welke wensen sportverenigingen hebben’ vertelt Suzanne Wierenga, intermediair bij Matchpoint. ‘Zo wordt er bijvoorbeeld gevraagd naar kennis op financieel, juridisch of communicatievlak. Er staat vaak een mooie tegenprestatie tegenover. Verenigingen stellen hun velden of het clubhuis beschikbaar of bieden het bedrijf een sportclinic voor hun medewerkers aan’. Het is de eerste keer dat een dergelijk initiatief in Amersfoort plaats vindt.

De Sportmatchbeurs vindt plaats in de Amerena en duurt van 14.30-18.00 uur. Aansluitend vindt om 20.00 uur het Sportgala plaats in Flint. Het is mogelijk voor bedrijven, sportverenigingen en maatschappelijke organisaties om aan te melden. Dit kan t/m 22 november via www.matchpointamersfoort.nl/sportmatchbeurs