Nieuws

Van der Valk Hotel Amersfoort A1 wordt dubbel zo groot

Van der Valk Hotel Amersfoort A1 gaat uitbreiden. 1 november jl. was de overdracht van het naastgelegen pand aan de Ruimtevaart 24. Door dit te kopen kreeg het hotel de kans om niet alleen de parkeerplekken, maar ook de capaciteit van het hotel flink te vergroten. De werkzaamheden vinden plaats in het naastgelegen gebouw en niet in het huidige gebouw, waardoor de gasten er geen hinder van ondervinden.

Het voormalige bedrijfspand wordt verbonden met het hotel door een groot glazen entreegebouw. In het nieuwe gedeelte van het hotel komen onder meer vergaderzalen. Daarnaast komt er een gezellige koffiecorner, een live cooking restaurant en een skybar.

Ook van der Valk Vitaal, het succesvolle concept wat bij Van der Valk hotel Tiel en Vught ook wordt toegepast, komt in het nieuwe gedeelte van van der Valk Hotel Amersfoort A1. Een concept waarbij alles gericht is op gezondheid en vitaal worden. Met onder andere een fitness, fysiotherapeut en andere paramedische specialisten en faciliteiten op het gebied van gezondheid.

Het nieuwe gedeelte wordt in dezelfde stijl als het huidige hotel. Het moderne en ruimtelijke wordt gecombineerd met de huiselijke sfeer die er nu als is. General Manager Marlijn van der Valk heeft zelf een interieuropleiding gedaan en gaat zo veel mogelijk van de inrichting zelf oppakken. In het voorjaar van 2019 zal het nieuwe gedeelte van het hotel gefaseerd open gaan.  Kijk voor meer informatie omtrent de verbouwing en mogelijkheden op www. www.hotelamersfoorta1.nl/verbouwing