Nieuws

Van Mossel Kia wint ‘Platinum Prestige Dealer Award’

Van Mossel Kia heeft deze maand de felbegeerde ‘Platinum Prestige Dealer Award’ gewonnen van dit merk. Met de prijs behoort het bedrijf bij de twee beste Kia-dealers van Nederland. Commercieel / operationeel directeur Bas Huijzer van Van Mossel Kia mocht de prijs in ontvangst nemen uit handen van Emilio Herrera, COO van Kia Motors Europe.

Deze prijs was niet het enige mooie nieuwsfeit voor Van Mossel Kia: tevens werd bekend gemaakt dat het bedrijf genomineerd is voor de wereldwijde ‘Dealer of the Year’ award van Kia. Deze zal eind mei volgend jaar uitgereikt worden in Azerbaijan. Het is de eerste keer dat Van Mossel Kia genomineerd is voor deze prijs.

‘Ik zie dit als de absolute bekroning op ons werk. Dit kan alleen maar gerealiseerd worden als alle ingrediënten kloppen, zoals mooie en kwalitatief hoogstaande producten, een goede samenwerking met een net zo ambitieuze importeur en wellicht nog wel het allerbelangrijkste; enthousiaste medewerkers die zich continu met veel betrokkenheid en vol passie inzetten voor onze klanten, de organisatie en het merk Kia’, aldus Bas Huijzer.

OnderNamen - Van Mossel Kia