Nieuws

WerkgeversServicepunt Amersfoort organiseert twee mooie evenementen

WerkgeversServicepunt(WSP) regio Amersfoort organiseert begin december weer twee mooie evenementen. Op maandag 10 december a.s. vindt het Love2Work evenement plaats. De dag erna organiseren zij samen met De Normaalste Zaak een Bedrijfsbezoek en Speedmeet.

Maandag 10 december organiseert het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort het Love2Work evenement in De Observant in Amersfoort. De hele dag staat in het teken van werk. In de ochtend gaat een tiental uitzendorganisaties in gesprek met werkzoekenden over openstaande vacatures. ‘s Middags richt het WSP zich in samenwerking met Utrechtzorg op de sector Zorg & Welzijn.

De gemeente Leusden opent op dinsdag 11 december haar deuren van het pas geopende Huis van Leusden voor een speedmeet van de 33vanLeusden. Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort en De Normaalste Zaak organiseren deze middag van 15.00 tot 18.00 uur een Bedrijfsbezoek en Speedmeet waar werkgevers en werkzoekenden met elkaar in gesprek gaan. Dit is de 5e speedmeet die dit jaar door een netwerk van werkgevers uit Leusden wordt geïnitieerd.

Meer weten over de evenementen? Bezoek de website van WerkgeversServicepunt Amersfoort.