Nieuws

Wijnbar Zuster Margaux in finale Wine bar of the Year

Na ruim 12.000 stemmen staat Wijnbar Zuster Margaux wederom in de finale van de ‘Wine Bar of the Year 2018’ verkiezing. Het kan bijna een unicum worden genoemd dat de wijnbar uit Amersfoort voor de derde keer op rij is genomineerd door de publieke jury van deze verkiezing.

De maand november stond geheel in het teken van de voorronde van de ‘Wine bar of the Year 2018’ verkiezing. Met meer dan 12.000 uitgebrachte stemmen sleepte de competitie dit jaar een recordaantal stemmen binnen. De 15 finalisten zijn uiteindelijk geselecteerd op basis van publieksstemmen.

In de komende weken zal een vakjury onaangekondigd de wijnbar bezoeken. ‘Spannende weken, want je wilt natuurlijk opperbest voor de dag komen. Het is bij ons de laatste weken van december extra druk in zowel de Mariënhof als de wijnbar, wat het een mooie uitdaging maakt’, aldus Maurice van Rossum, locatiemanager van de Mariënhof. Naast de vakjury zal de wijnbar ook nog worden bezocht door een mystery guest.

De vakjury staat ook dit jaar weer onder leiding van Sharon van Lokhorst (wijnjournalist Entree Magazine en JFK), Robert van Dijk (hoofdsponsor Coravin), Hans van de Meeberg (Misset Horeca en specialbite.nl), Ron Vermeulen (hospitality expert en food-market.nl), Romy Kooij (wijndocent, wijnjournalist en miss-winelane) en Robert Verhoeven (mede-eigenaar van Pitch PR en oprichter van wine-bars.nl).